De tarieven van de meest voorkomende combinaties vind je in onderstaande prijstabel.

Tarieven Kunstrijden Winterseizoen 2022-2023

De lidmaatschapstarieven en voorwaarden voor seizoen 2022-2023 vind je hier. De genoemde bedragen zijn voor het hele winterseizoen (okt – mrt). Voor nieuwe leden die tijdens het seizoen lid worden geldt een aangepaste contributie. Meer informatie over de groepsindeling en trainingstijden vind je hier

Schaatsen huren

Voor wie zelf (nog) geen goede kunstschaatsen heeft hebben wij de mogelijkheid schaatsen te huren. De huurschaatsen blijven op de ijsbaan, maar alle schaatsen zijn gelabeld zodat je elke les hetzelfde paar schaatsen gebruikt. Uiteraard wisselen we schaatsen als je eruit bent gegroeid of anderszins niet lekker (meer) zitten. De huurprijs is €25 voor een half seizoen of €50 voor een heel seizoen. Geef bij de trainster aan of je schaatsen wilt huren. De kosten worden via automatische incasso afgeschreven van het bij ons bekende rekening nummer. Schaatsen lenen tijdens een proefles is gratis.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden bij Kunstrijden? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Geen flauw idee in welke trainingsgroep je thuis hoort? Je vindt de trainingsgroepen met omschrijving hier. Nog steeds niet overtuigd? Dan is een proeftraining misschien wat voor jou!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier of kijk bij de veelgestelde vragen!