Ledenaanmelding Marathon en Recreatie

Marathon & Recreatie

Dit formulier kun je alleen gebruiken als je al lid bent van DIJC of als je je net hebt aangemeld als lid.

Is dat nog niet het geval, vul dan eerst dit aanmeldingsformulier in.

Voornaam:
Achternaam:

Zijn er nog wijzigingen in je contactgegevens? Vul die dan svp hieronder in:

Lidmaatschap en (schaats)trainingen:
Training dinsdagavond 21:00 - 22:15 uur Marathon + Gevorderden + Beginners
Training donderdagavond 18:30 - 19:45 uur Marathon + Gevorderden
Training zaterdagochtend 08:30 - 09:45 uur Marathon + Gevorderden + Beginners
Droogtraining maandagavond 20:00 - 21:15 uur Marathon + Gevorderden + Beginners
Familie-uur zaterdagochtend 10:00 - 11:15 uur Marathon + Gevorderden + Beginners
Begeleiding publieksuren di en/of do 10:00 - 12:00 uur Marathon + Gevorderden
Algemeen lidmaatschap (alleen als je verder geen schaatstrainingen wilt volgen, maar de club wel wilt (blijven) steunen; bij de trainingen is het lidmaatschap inbegrepen)
Beëindig mijn lidmaatschap; ik meld mij af voor de schaatstrainingen en als (algemeen) DIJC-lid

NB Aanmelden voor een van de techniekblokken is hier nog niet mogelijk. Daarvoor volgt binnenkort een online inschrijfformulier.

Mijn trainingsvoorkeur (of gewenste trainingsgroep):

Licentie

Het licentiebeleid van de KNSB is gewijzigd. Schaatsers dienen zelf hun licentie aan te vragen via www.knsb.nl. Heb je recent een licentie aangevraagd of juist beëindigd, vul dan hieronder je licentienummer of 'geen licentie meer' in. Als er niets is gewijzigd, kun je het veld gewoon leeg laten:

En verder

Ik wil als vrijwilliger wel eens meehelpen bij activiteiten of in het M&R bestuur.
Het lijkt me leuk om begeleider/trainer te worden.

Betaling

Hierbij machtig ik de Deventer IJsclub Afdeling Marathon & Recreatie om de contributie af te schrijven van mijn rekening. Bij een bedrag tot 100 Euro ineens, daarboven in twee termijnen.
  naam:
  IBAN rekeningnummer:
  datum:
Ik maak het verschuldigde bedrag plus € 7,50 administratiekosten in een keer over op rekening NL31RABO 031.45.33.249 t.n.v. D.IJ.C. Marathon&Recreatie. Vermeld hierbij ook je M&R-lidnummer!

Ogenblik a.u.b. ...

Deventer IJsclub sinds 1879