Mini-Elfstedentocht voor pupillen

Op zaterdag 11 januari 2014 is het weer zover!

Alle pupillen t/m 12 jaar worden uitgenodigd om mee te doen aan dit geweldig leuke, jaarlijks terugkerende evenement, georganiseerd door DIJC: de Mini Elfstedentocht! De ijsbaan wordt op deze ochtend omgetoverd tot een echt Elfstedenparcours, compleet met de brug van Bartlehiem, klûnplaats en wak en natuurlijk de stempelposten bij alle 11 steden. Zelfs een dweilorkest zal niet ontbreken.

Een groots spektakel waar dus alle kinderen t/m 12 jaar aan mee kunnen doen. Dus vraag je neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje om ook mee te doen. Kinderen kunnen zelf bepalen welke afstand ze willen rijden. Als je nog niet zo goed kunt schaatsen doe je mee met de 3 km, ben je al wat beter dan kun je je inschrijven voor de 5 km. Leden van DIJC mogen gratis meedoen, niet-leden betalen €3,50. Na afloop is er voor iedere deelnemer een lekkere beker warme chocolademelk met een koek en als bewijs dat je mee hebt gedaan ontvang je een vaantje.

Start 3 km om 10.00 uur, inschrijven vanaf 9.15 uur.
Start 5 km om 10.30 uur, inschrijven tot uiterlijk 10.15 uur.
De inschrijving vindt plaats in het Schaatscafé.

Deventer IJsclub sinds 1879
Design door TKSLANGE ©2013