Ben jij een fanatieke toerrijder, marathonschaatser of gewoon een toegewijde recreant? In alle gevallen zit je bij Marathon & Recreatie perfect!

Bij Marathon & Recreatie stel je zelf je trainingsschema voor de winter samen. Je kunt kiezen om op een specifieke dag te trainen, maar je kunt ook voor een combinatie van de verschillende trainingsdagen kiezen. Ook is er de mogelijkheid om op maandagavond een droogtraining te volgen. De tarieven van de meest voorkomende combinaties vind je in onderstaande prijstabel. Meer informatie over de trainingsgroepen die op de verschillende dagen schaatsen vind je hier.

Tarieven Marathon & Recreatie Winterseizoen

Schaatstraining
Droogtraining
Algemeen lidmaatschap DIJC
Tarief
MA
DI
DO
ZA
MA
€228
€228
€219
€203
€362
€362
€346
€346
€337
€446
€446
€40
€30
  • NB1: Contributie hoger dan €100 wordt in twee termijnen geïnd.
  • NB2: Andere combinaties van trainingsdagen mogelijk. Tarief op aanvraag.
  • NB3: Het algemeen lidmaatschap geldt voor één jaar (winter- en zomerseizoen) en wordt elk jaar zonder opzegging automatisch verlengd.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden bij Marathon & Recreatie? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt bij je aanmelding direct doorgeven op welke dag(en) je wilt komen trainen en bij welke trainingsgroep/trainer. Geen flauw idee in welke trainingsgroep jij thuis hoort? Je vindt de trainingsgroepen met omschrijving hier. Nog steeds niet overtuigd? Dan is een proeftraining misschien wat voor jou!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier of kijk bij de veelgestelde vragen!