De tarieven van de meest voorkomende combinaties vind je in onderstaande prijstabel.

Tarieven Kunstrijden Winterseizoen 2020-2021

Hieronder staan de lidmaatschapstarieven voor seizoen 2020-2021. De genoemde bedragen zijn voor het hele winterseizoen (okt – mrt). Voor nieuwe leden die vanaf 1 januari 2020 lid worden geldt een aangepaste contributie. Meer informatie over de groepsindeling en trainingstijden vind je hier.

Trainingsgroep
€155
Algemeen lidmaatschap
€30

NB1: Contributie is voor het gehele winterseizoen (okt – mrt). Bij tussentijds instappen of overstappen naar een andere groep geldt een aangepaste contributie.
NB2: Het algemeen lidmaatschap geldt voor één jaar (winter- en zomerseizoen)
1 Voor deze off-ice training wordt je ingedeeld volgens een rooster; je traint niet elke week.
2 Let op: De kosten voor ballet zitten niet in de genoemde contributie. Deze kosten worden door Dansschool Almax in rekening gebracht.

3 Ballet is voor Wedstrijdgroep 3 optioneel.
4 Deze training is alleen als extra training af te nemen voor rijders uit Wedstrijdgroep 1, 2 of 3 en niet als vervanging van een ander trainingsmoment.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden bij Kunstrijden? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Geen flauw idee in welke trainingsgroep je thuis hoort? Je vindt de trainingsgroepen met omschrijving hier. Nog steeds niet overtuigd? Dan is een proeftraining misschien wat voor jou!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier of kijk bij de veelgestelde vragen!