Je bekijkt nu Tijd voor oliebollen! (actie afgelast)
  • Berichtcategorie:Algemeen

Update 17 december: Helaas is de oliebollenactie afgelast i.v.m. Corona.

Net als ieder jaar houdt de afdeling Kunstrijden weer een oliebollenactie. De opbrengst gaat dit jaar naar extra activiteiten voor de schaatsers (op het moment dat dit weer toegestaan is).

Voor €6,50 krijg je een zak met 10 krentenbollen (helaas hebben we geen oliebollen zonder krenten). Je kunt de oliebollen bestellen door uiterlijk 27 december een e-mail te sturen aan francis.broekhuis@deventerijsclub.nl. Vermeld hierbij: je naam, adres en woonplaats en hoeveel zakken oliebollen je wilt bestellen.

Je kunt je bestelling afhalen op maandag 28 december tussen 19:00 en 20:00 uur bij de Scheg, ingang Curves. We maken daar een drive through. Betalen bij voorkeur per pin. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks bestellen bij een van de leden van onze afdeling. Zij/hij zorgt er dan voor dat de oliebollen bij jou worden afgeleverd op 29 december na 10:00 uur (bezorging uitsluitend binnen 10km van Deventer of Apeldoorn).

Al vast bedankt voor je bestelling!