COVID-19 maatregelen
  • Berichtcategorie:Algemeen

Tijdens alle trainingsuren wordt het Coronaprotocol van Baanvereniging Deventer aangehouden. Wij vragen iedereen zich aan de regels te houden, zodat iedereen veilig kan blijven schaatsen. Heb je vragen, zorgen of suggesties? Laat het ons weten via het contactformulier.

Aangepaste trainingstijden

Om het aantal mensen op de baan te beperken gelden er aangepaste trainingstijden.

DagTijdstipCategorieTrainingsgroep
DO17:00 – 18:15 (1e uur)Junioren C, B & ARobbert, Anton, Tossa & Jorien
DO18:30 – 19:45 (2e uur)(Neo-)Senioren & MastersAlle groepen M&R, overige groepen HR
ZA8:05 – 9:15 (1e uur)M&RAlle groepen M&R
ZA9:25 – 10:35 (2e uur)Pupillen (~10 jaar en ouder), familie-uurAlle pupillen, behalve groep van Johan & Tom, familie-uur
ZA10:45 – 11:50 (3e uur)HR junioren en ouderAnton, Jorien & Tossa, Arne, Sander, Edith & Jurre
ZA9:45 – 10:45 (2e uur)Pupillen (tot ~10 jaar)Johan & Tom (training op middenterrein)

In- en uitgang

Om de drukte tijdens de wisseling van de uren te beperken zal de ingang van de ijsbaan zijn zoals gewend, maar de uitgang zal zijn via de nooddeur tussen de dameskleedkamer en de sporttoestellen.

Schaatsen aan- en uittrekken

Het aan- en uittrekken van de schaatsen kan rondom de gehele ijsbaan, het is hierbij belangrijk dat we dit zo veel mogelijk verspreiden. Op trainingsuren van de baanvereniging heeft iedere vereniging een eigen opstapplek hierover vind je meer informatie in de Corona regels van de baanvereniging.